Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Groot-Brittannië 2022

Zo kijk je de Formule 1 GP van Groot-Brittannië live op tv

De Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië kan weleens een groot spektakel gaan worden. Red Bull en Ferrari zijn in racetrim aan elkaar gewaagd en ook Lewis Hamilton heeft snode plannen. Maar hoe kijk je race nu van start tot finish live?

Verstappen Hamilton GB
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

De Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië is een ware klassieker op de kalender. Alle ingrediënten voor een mooie race in 2022 zijn aanwezig, dus je wilt natuurlijk niks van de actie missen. Vanaf de klok van 15:00 uur hoeft dat zeker ook niet.

Dan begint Viaplay de Formule 1-uitzending met de voorbeschouwing op de race die een uur later om 16:00 uur van start gaat. Viaplay is sinds dit seizoen dé aanbieden van de Formule 1 in Nederland met Amber Brantsen als presentatrice, vandaag vergezeld door analisten Giedo van der Garde en Ho-Pin Tung.

Meer informatie over Viaplay en de laatste aanbieding(en) vind je hier.

Formule 1 GP Groot-Brittannië met Viaplay

Ook op locatie is Viaplay aanwezig, onder andere met Stephane Kox, pitreporter van dienst. In de commentatorencabine nemen zoals altijd Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk plaats.

Natuurlijk brengen zij de race keurig netjes in de huiskamers, maar jij kan zelf regisseren wat je ziet. Kijk je liever naar onboardbeelden van bijvoorbeeld Max Verstappen? Met een druk op de knop kan dat! Pitlane beelden? Jij bepaalt!

Viaplay kijk je via de app op je PC, smartphone, tablet of smart TV en anders gewoon in je browser. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200.

GP van Groot-Brittannië op RacingNews365

Uiteraard volg je de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië ook live met RacingNews365. Ons liveblog is voorzien van livetiming en sinds dit seizoen delen we ook de belangrijkste videobeelden vanaf het circuit met jullie.

Klik hier voor de Formule 1-liveblog.

Kijk live de Grand Prix van Groot-Brittannië op Viaplay

Viaplay
x
Interview Salo: "Dit is het belangrijkste verschil tussen Verstappen en Leclerc"