Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo kijk je de Formule 1 GP van Oostenrijk live op tv

Gaat Max Verstappen voor de vijfde maal de Grand Prix van Oostenrijk winnen? De Nederlander zegevierde in de sprintrace, maar de Ferrari's waren ook razendsnel. Krijgen we een ongekend spannende Oostenrijkse GP? Zo kan jij hem live op TV kijken.

De Grand Prix van Oostenrijk wordt verreden op de Red Bull Ring, het circuit dat eigendom is van... u raadt het al: Red Bull. Max Verstappen vloog de afgelopen jaren over het korte baantje en reed al vier keer naar de overwinning tijdens de GP. Ook zaterdag zegevierde hij, ditmaal in de sprintrace. Dat betekent dat Verstappen om 15:00 uur vanaf 'pole' dat race mag starten voor de Ferrari van Charles Leclerc en Carlos Sainz. Op Viaplay kan je vanaf 14:00 uur kijken naar de voorbeschouwing, waarin veelvuldig geschakeld wordt naar het circuit voor het laatste nieuws en interviews. In de studio zien we Tom Coronel en Ho-Pin Tung als analisten, die samen met presentatrice Amber Brantsen vooruitblikken op de Grand Prix en na afloop van de race de analyses verzorgen Meer informatie over Viaplay en de laatste aanbieding(en) vind je hier.

Keuze uit volop F1-kanalen

Ook op locatie is Viaplay aanwezig, onder andere met Stephane Kox, pitreporter van dienst. In de commentatorencabine nemen zoals altijd Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk plaats. Natuurlijk brengen zij de race keurig netjes in de huiskamers, maar jij kan zelf regisseren wat je ziet. Kijk je liever naar onboardbeelden van bijvoorbeeld Max Verstappen? Met een druk op de knop kan dat! Pitlane beelden? Jij bepaalt! Viaplay kijk je via de app op je PC, smartphone, tablet of smart TV en anders gewoon in je browser. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200. Kijk de Formule 1 GP van Oostenrijk live op Viaplay.

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'