Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Nederland 2023

Zo kijk je de Formule 1 Grand Prix van Nederland live op tv

De Formule 1 Grand Prix van Nederland is een Nederlands volksfeest en Viaplay wil en zal daar geen minuut van missen. De hele dag zit je geramd bij de streamingsdienst.

XPB 1230858 Hi Res
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Je hebt het op de vrijdag en de zaterdag vast al meegekregen. Viaplay pakt enorm uit tijdens de Formule 1 Grand prix van Nederland. Vrijwel alle analisten zijn ter plaatse en de studio wordt voor de gelegenheid ingeruild voor het decor van Circuit Zandvoort zelf, regen of niet.

Het betekent dat Viaplay de hele dag onafgebroken race-actie in de huiskamers brengt. Natuurlijk kijk je live de Formule 1 Grand Prix met alle extra's die daar zoals altijd bij komen kijken. Denk daarbij aan het zelf kunnen schakelen tussen de live feed en bijvoorbeeld onboardbeelden.

De Formule 1 GP van Nederland bij Viaplay.

Meer dan alleen Formule 1

Maar in de ochtend kijk je bijvoorbeeld ook al naar de hoofdrace van de Formule 2 en later naar de Porsche Supercup. Tussen de bedrijven door houdt het voltallige team van Viaplay je op de hoogte van alle ins en outs op, maar ook naast het circuit.

Viaplay kijk je via de app op je PC, smartphone, tablet of smart TV en anders gewoon in je browser. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200.

De Formule 1 GP van Nederland bij Viaplay.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Live Reacties na zeer teleurstellende tweede training Verstappen in Singapore