Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo kijk je live de onthulling van de nieuwe Ferrari-bolide

Hoe kijk ik live de launch van de nieuwe F1-bolide van Ferrari. Op dinsdag 14 februari gaat het doek van de nieuwe SF-23.

Het Ferrari-team haalt op 14 februari het doek van haar nieuwe F1-bolide voor 2023, waarmee Charles Leclerc en Carlos Sainz hopen hoge ogen te gaan gooien. De nieuwe bolide krijgt de naam de Ferrari SF-23, daar waar de auto van vorig jaar nog de F1-75 heette.

Wat kan ik verwachten van de Ferrari launch?

Het is Valentijnsdag! Dat kan maar een ding betekenen: de nieuwe Ferrari-bolide ziet het levenslicht. Al enkele dagen teasen de Italianen erop los. Gaan we 'gewoon' weer een scharlakenrode bolide zien, of zien we een speciaal tintje aan de wagen? Vooralsnog zijn er geen hints gegeven die duiden op een verrassende livery. De concurrentie zal vooral kijken naar de wagen zelf, niet naar de kleur ervan. Wat voor speciaals heeft Ferrari voor dit jaar in petto? Vorig seizoen hadden ze een van de snelste wagens, maar wist men er niet het maximale uit te persen. Hoe heeft Ferrari dat opgelost? Aangezien Ferrari al heel snel de baan op gaat voor een shakedown kunnen we ervan uit gaan dat we deze dinsdag de daadwerkelijke Ferrari-bolide voor het F1-seizoen 2023 zullen zien. Leclerc en Sainz zullen samen met hun nieuwe teambaas Frederic Vasseur het doek van de nieuwe wagen halen.

Hoe kijk ik live naar de Ferrari-launch?

Het Ferrari-team zal de onthulling van de SF-23 live tonen op haar social media kanalen. De livestream is eveneens te zien op deze website. De stream begint om 11:25 uur Nederlandse tijd en voor de lunch zal het doek al van de nieuwe F1-bolide zijn gehaald. Ruim voorafgaand aan de launch zullen we de livestream met jullie delen. Deze is via deze link te bereiken !

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje