Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo kijk je live de onthulling van de nieuwe McLaren-bolide

Om 18:00 uur Nederlandse tijd wordt de 2023-bolide van McLaren, de MCL60, onthuld. Waar is het event te volgen?

Met de onthulling van de McLaren MCL60 zijn we over de helft van het 'launchseizoen' van 2023. De Britse renstal zal als zesde team het doek van haar bolide halen. Het team uit Woking dit jaar dat Bruce McLaren zestig jaar geleden zijn gelijknamige team oprichtte. Daarmee wordt gebroken met de opeenvolgende nummering, wat betekent dat de MCL37 moet wachten tot 2024.

Hoe laat begint de McLaren-launch?

De launch van de McLaren MCL60 begint om 18:00 uur Nederlandse tijd. Het is dan 17:00 uur in Groot-Brittannië, waar de bolide wordt onthuld.

Wat kan ik allemaal verwachten van de McLaren-launch?

Er zijn een aantal grote veranderingen doorgevoerd bij McLaren in de afgelopen maanden. Zo raakte Daniel Ricciardo zijn stoeltje kwijt en zullen we bij de launch straks hun nieuwe coureur zien, Oscar Piastri. Ook Lando Norris is natuurlijk aanwezig bij de launch. Ook is teambaas Andreas Seidl vertrokken naar Sauber en is Andrea Stella nu het nieuwe gezicht van McLaren. RacingNews365 is aanwezig bij de launch in Woking om de fans en volgers te voorzien van de laatste info over de MCL60.

Hoe kijk ik live de McLaren-launch 2023?

De McLaren-launch is via onderstaande livestream op deze website te volgen. Om 18:00 uur Nederlandse tijd start de stream en kort daarna wordt de MCL60 onthuld. RacingNews365 zal ondertussen vanuit Woking iedereen voorzien van het laatste nieuws en natuurlijk spreken we ook met Norris, Piastri, Andrea en McLaren-CEO Zak Brown.

HoebLITRF58

Viaplay
x
Red Bull Horner maakt einde aan speculaties omtrent Red Bull-toekomst