Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Groot-Brittannië 2024

Zo kijk jij de F1 GP Groot-Brittannië 2024 live op TV

Max Verstappen won de laatste editie in Groot-Brittannië, maar de concurrentie zit de Nederlander op de hielen. Zal hij dit jaar weer weten te winnen? Lees in dit artikel hoe je live de F1 GP van Groot-Brittannië op TV kunt volgen.

Zo kijk jij de F1 GP Groot-Brittannië 2024 live op TV

We naderen alweer de helft van het seizoen met de twaalfde race op de kalender in Engeland. De GP van Groot-Brittannië wordt natuurlijk weer live in de huiskamers gebracht door Viaplay. De streamingdienst begint zondag de live-uitzending om 15:00 uur met een uitgebreide voorbeschouwing, waarbij Giedo van der Garde en Christijan Albers aan de zijde van Amber Brantsen staan. Op locatie zullen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het commentaar verzorgen tijdens de race.

De herhaling van de race kijk je op Viaplay TV (SBS 9). Deze uitzending start zondag om 22:00 uur. Daarnaast maakt de vaste pitreporter Chiel van Koldenhoven na afloop van de GP in Engeland een wandeling door de paddock en/of pitstraat met Melroy Heemskerk of een andere analist. Op dat moment zullen zij terugblikken op het weekend en zo krijg je tevens een kijkje achter de schermen.

Bekijk hier live de GP van Groot-Brittannië 2024 met Viaplay

Dit is hoe laat de race in Engeland start vandaag

De televisie (of je pc, smartphone of tablet) zet je vanaf 15:00 uur aan en dan ben jij je eigen regisseur. Je bepaalt zelf of je naar de reguliere racestream kijkt, of toch onboard meerijdt met Max Verstappen of met de andere coureurs. Tevens kun je ook overschakelen naar de live timing.

Als abonnee van Viaplay kan je in 2024 ook gratis de race bekijken met F1 TV Pro.

Mis geen seconde van de Grand Prix van Groot-Brittannië

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Viaplay
x