Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Emilia-Romagna 2024

Zo kijk jij de F1 GP Imola 2024 live op TV

Verstappen won de laatste editie in 2022, maar zal hij dit jaar weer weten te winnen? Lees in dit artikel hoe je live de F1 GP van Imola op TV kunt volgen.

Imola GP 2024 1e vrije training
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Zo kijk jij de F1 GP Imola 2024 live op TV

De zevende GP van het seizoen wordt natuurlijk weer live in de huiskamers gebracht door Viaplay. De streamingsdienst begint zondag de live-uitzending om 14:00 uur met een uitgebreide voorbeschouwing met Tom Coronel en Ho-Pin Tung aan de zijde van Amber Brantsen. Daarnaast zullen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het commentaar verzorgen tijdens de race.
 

Na de race kan ook zondag om 19:00 uur een samenvatting worden bekeken van de GP van Imola. Het is ook mogelijk om de herhaling van de race op Viaplay TV (SBS 9) te bekijken. Deze uitzending start zondag om 22:00 uur. Daarnaast maakt de vaste pitreporter Chiel van Koldenhoven na afloop van de GP in Italië een wandeling door de paddock en/of pitstraat met Melroy Heemskerk of een andere analist. Hier zullen zij terugblikken op het weekend en krijgt je een kijkje achter de schermen.

Bekijk hier live de GP van Imola 2024 met Viaplay

Dit is hoe laat de race in Imola start op zondag

De televisie (of je pc, smartphone of tablet) zet je vanaf 14:00 uur aan, aangezien de start van de Grand Prix van Imola om 15:00 uur is.

Tijdens de race ben jij je eigen regisseur. Je bepaalt zelf of je naar de reguliere racestream kijkt, of toch onboard meerijdt met Max Verstappen of met de andere coureurs. Tevens kun je ook overschakelen naar de live timing.

Als abonnee van Viaplay kan je in 2024 ook gratis de race bekijken met F1 TV Pro.

Mis geen seconde van de Grand Prix van Imola!

Viaplay
x
Tijdschema Formule 1 GP Spanje 2024