Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Miami 2024

Zo kijk jij de F1 GP Miami 2024 live op TV

Max Verstappen is heer en meester in Miami en heeft tot nu toe alle edities hier gewonnen. Zal hij dit jaar weer winnen? Lees in dit artikel hoe je live de F1 GP van Miami op TV kunt volgen.

Zo kijk jij de F1 GP Miami 2024 live op TV

De zesde GP van het seizoen wordt natuurlijk weer live in de huiskamers gebracht door Viaplay. Net als de voorgaande GP in China staat er in Miami een sprintweekend op de planning! De streamingsdienst begint zondag de live-uitzending om 21:00 uur met een uitgebreide voorbeschouwing met Tom Coronel en Giedo van der Garde aan de zijde van Amber Brantsen. Daarnaast zullen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het commentaar verzorgen tijdens de race.

Na de race kan ook maandag om 02:00 uur een samenvatting worden bekeken van de GP van Miami. Het is ook mogelijk om de herhaling van de race op Viaplay TV (SBS 9) te bekijken. Deze uitzending start maandag om 08:00 uur.

Daarnaast is Mike Hezemans het gehele weekend aanwezig aan de zijde van vaste pitreporter Chiel van Koldenhoven. Na afloop van de GP in Miami maakt het duo een wandeling door de paddock en/of pitstraat. Hier zullen zij terugblikken op het weekend en krijgt je een kijkje achter de schermen.

Bekijk hier live de GP van Miami 2024 met Viaplay

Dit is hoe laat de race in Miami start op zondag

De televisie (of je pc, smartphone of tablet) zet je vanaf 21:00 uur aan, aangezien de start van de Grand Prix van Miami om 22:00 uur is.

Tijdens de race ben jij je eigen regisseur. Je bepaalt zelf of je naar de reguliere racestream kijkt, of toch onboard meerijdt met Max Verstappen of met de andere coureurs. Tevens kun je ook overschakelen naar de live timing.

Als abonnee van Viaplay kan je in 2024 ook gratis de race bekijken met F1 TV Pro.

Mis geen seconde van de Grand Prix van Miami

Viaplay
x
Silly Season 'Sainz ziet opnieuw belangrijke optie voor 2025 wegvallen'