Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Dakar Rally 2023

Zo volg je de Dakar Rally 2023 op tv

De Dakar Rally 2023 staat op het put van beginnen. Mar hoe volg je deze epische rally op televisie? We zetten de mogelijkheden op een rijtje.

Coronel Shakedown Dakar Rally 2023 1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Pridex Media

Voor het vierde jaar op rij zal de Dakar Rally in Saoedi-Arabië worden verreden. De rally duurt ruim twee weken en telt veertien etappes. Een lange zit, maar wel een lange zit die goed te volgen is op televisie.

RTL7

Zoals elk jaar doet RTL7 verslag van de zwaarste rally ter wereld. Gedurende de iets meer dan twee weken durende Dakar Rally kan je elke dag op verschillende momenten bij de zender terecht. Rond 12:30 uur, rond 19:00 uur en rond 23:00 uur zendt de zender uit. Echter, op het eerste en laatstgenoemde tijdstip gaat het om herhalingen. De nieuwe uitzending is die op de vroege avond.

Eurosport

Ook Eurosport doet verslag van de Dakar Rally verspreid over beide kanalen, waarbij Eurosport 1 de thuishaven voor de dagelijkse nieuwe uitzending die rond de klok van 21:00 uur begint. Daaromheen worden op verschillende momenten en op de beide kanalen herhalingen uitgezonden.

Red Bull TV

Ook online kan je elke dag samenvattingen kijken. Via Red Bull TV kan je elke dag de samenvattingen kijken van de etappes, maar ook de samenvattingen van de oude etappes terugkijken.

Dakar op RacingNews356

Natuurlijk volg je de Dakar Rally ook op RacingNews365, waar we je op de hoogte houden met dagelijkse updates, de spectaculairste video's en natuurlijk zullen we ook regelmatig schakelen met onze vrienden van de show, Tim & Tom Coronel.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

Dakar Rally 2023 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Horner: 'Achterbakse actie van één van onze concurrenten'