Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Zo volg je vandaag live de presentatie van de nieuwe Ferrari F1-bolide

Ferrari presenteert als eerste van de traditionele topteams in de Formule 1 vandaag de nieuwe bolide voor 2024, de SF24. Gelukkig hoef je van die onthulling niks te missen!

Sainz Leclerc
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

Naar de launch van de nieuwe Ferrari wordt natuurlijk altijd met speciale interesse uitgekeken. Niet alleen vanwege de historie, maar toch ook gewoon omdat je Ferrari jaarlijks op voorhand tot een belangrijke kandidaat voor successen moet rekenen.

We hebbe al kunnen zien dat de auto er qua livery dit jaar net wat anders uit zal zien, maar heeft het team ook op technisch vlak nog verrassingen in petto? Rond lunchtijd zullen we dat weten.

Jij als fan kan die onthulling, misschien wel in je lunchpauze live volgen. De Youtube-livestream van de onthulling is vanaf 11:30 uur ook live op deze website te volgen, de daadwerkelijke stream begint iets voor 12:00 uur Nederlandse tijd.

Uiteraard lees je nadien ook alles op deze website over de nieuwe auto, als ook over wat de coureurs en teamleiding over de nieuwe SF24 te zeggen heeft.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning tijdens de Grand Prix van Bahrein. Zal Verstappen wederom zegevieren in Bahrein? Als de Nederlander wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Horner vrijgesproken door externe advocaat