Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zomerse roadtrip met Verstappen? Red Bull onthult exclusieve reis voor liefhebbers

Nog geen vakantieplannen in de maand juli en/of in de maand november? Red Bull onthult The Grand Tauro, een luxueuze supercar-roadtrip met als afsluiter een VIP-arrangement tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië. Er hangt wel een aardig prijskaartje aan.

Red Bull zal dit Formule 1-seizoen twee exclusieve roadtrips organiseren voor de echte autosportliefhebber. De inschrijvingen voor The Grand Tauro zijn geopend voor een indrukwekkende week in vijfsterrenhotels, met meet & greets met Max Verstappen, Sergio Perez, Christian Horner en Daniel Ricciardo en nog veel meer onvergetelijke momenten, zoals racen op de Nordschleife. Wie naar bovenstaande activiteiten kijkt, zal niet verbaasd zijn dat de roadtrip een flinke duit mag kosten. Daarnaast moet men een eigen supercar meenemen voor de roadtrip. Bekijk hieronder de twee beschikbare pakketten van Red Bull en de daarbij horende prijzen.

Europese roadtrip in aanloop naar GP Groot-Brittannië

De Grand Tauro-reis in Europa zal plaatsvinden in de dagen voorafgaand aan de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië. De week wordt afgetrapt met een vierdaagse roadtrip startend in Salzburg (Oostenrijk) tot aan het circuit van Silverstone. Eenmaal aangekomen op het circuit krijgen de gasten een driedaagse 'Red Bull Pole Position' VIP-arrangement voor de GP van Groot-Brittannië. Daarvoor begint de luxe al. De gehele week slapen de gasten enkel in vijfsterrenhotels, waar ontbijt, lunch en diner bij zit inbegrepen. Vanzelfsprekend krijgen de gasten ook toegang tot alle Red Bull-gerelateerde activiteiten die week. De host? David Coulthard, die de twee openingsdagen in Salzburg zal verzorgen. Tijdens de eerste wordt er ook een bezoekje gebracht aan het vliegveld van Salzburg, waar Red Bull-hangars 7 en 8 open zijn voor een exclusieve tour. Voordat de roadtrip Oostenrijk verlaat, mag je eerst nog instappen bij de Flying Bulls voor een vliegritje in een stuntvliegtuig. Daarna begint het echte werk. De roadtrip brengt je via Salzburg naar Praag en uiteindelijk richting de Nürburgring, waar geracet mag worden op de Nordschleife. Tijdens de trip krijgen de gasten onder meer een Driving Experience met WRC-coureur Erik Cais. Via België rijden de gasten uiteindelijk naar Silverstone, maar niet voordat er een exclusief bezoekje wordt gebracht aan de Operations Room in de Red Bull-fabriek. De host daar? Niemand minder dan Daniel Ricciardo. Het weekend wordt afgesloten tijdens de Grand Prix, waar je meet & greets hebt met Horner, Verstappen en Perez, alvorens het weekend af te sluiten met een privé diner in de Formule 1-paddock bij Red Bull.

Prijzen pakket Europa

Het Europese pakket van The Grand Tauro kost normaal gesproken 50.000 pond, omgerekend zo'n 57.000 euro - exclusief BTW. Wie er vroeg bij is en nog in de maand april een pakket afsluit, krijgt echter 10% korting en betaalt 45.000 pond of 51.000 euro. De prijs is per deelnemende auto, waarin twee personen mee mogen rijden. Kort samengevat krijg je: Vier dagen roadtrippen van Salzburg naar Silverstone + een driedaags VIP Red Bull-pakket voor de Britse Grand Prix Zeven nachten in vijfsterrenhotels inclusief ontbijt, lunch en diner Toegang tot alle Red Bull-activiteiten + exclusieve VIP-cadeaus en merchandise 2 dagen David Coulthard als host in Salzburg Vliegen met de Flying Bulls Racen en meet & greet met WRC-coureur Erik Cais Meet & greet met Daniel Ricciardo in de Red Bull Operations Room Meet & greet met Christian Horner, Max Verstappen en Sergio Perez Tour in de garage van Red Bull in de Formule 1-paddock Privédiner in het Red Bull Energy Station Vereist is dus wel dat je je eigen supercar meeneemt.

USA roadtrip bij GP Las Vegas

Ook voorafgaand aan de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas komt Red Bull met de Grand Tauro. Tussen 12 en 19 november kunnen gasten in de Verenigde Staten meerijden met een roadtrip langs de kust van Californië, door Yosemite en de Death Valley richting Las Vegas, waar je de week afsluit met een VIP-arrangement voor de race. Het Amerikaanse pakket bevat een soortgelijke indeling als de Europese Grand Tauro, al zal Coulthard niet aanwezig zijn als host en ontbreekt ook een vliegritje met de Flying Bulls. Daarvoor in de plaats krijgen de gasten wel een VIP-arrangement in een van de meest exclusieve F1-paddocks van het jaar in Vegas. Ricciardo zal een 'Final leg' hosten. In Las Vegas kunnen de gasten genieten van het verblijf in het Wynn Hotel, een over de top luxehotel vlakbij The Strip. Vanzelfsprekend krijgen de gasten ook hier een tour door de garage van Red Bull.

Prijzen pakket USA

Het Grand Tauro-pakket voor de GP van Las Vegas is, niet geheel verrassend, duurder dan het Europese pakket. De standaardprijs voor de gehele trip is 100.000 pond, omgerekend zo'n 113.000 euro - wederom exclusief BTW. Wie in de maand april nog een pakket afsluit, krijgt hier 15% korting. In dat geval betaalt men 85.000 pond of 96.000 euro. Kort samengevat krijg je hiervoor: Vier dagen roadtrippen van Californië naar Las Vegas Drie dagen in de Red Bull Koval Straight Hospitality tijdens de Grand Prix van Las Vegas Zeven nachten in luxueuze accommodaties Toegang tot alle Red Bull-activiteiten 'Final leg' met Daniel Ricciardo als host Meet & greet met Christian Horner, Max Verstappen en Sergio Perez VIP accommodatie in de Wynn Hotel Las Vegas Tour door de Red Bull-garage en F1-paddock Net zoals bij de Europese tour is het meebrengen van je eigen supercar ook hier verplicht. Het pakket kan gedeeld worden met maximaal één gast.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"