Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Zorgt Max Verstappen voor vuurwerk vanmiddag in Bahrein?

Max Verstappen neemt in de middag het stuur van de Red Bull RB16B over van teamgenoot Sergio Perez. De laatste meters lenen zich vaak voor een kwalificatierun, maar of we die ook echt gaan zien van Max Verstappen?

Verstappen bahrein test
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

In de ochtend was het Sergio Perez die voor het eerste tijdens dit testweekend de harde C2-band verruilde voor wat zachter rubber. Op de medium C3-band reed hij de snelste tijd, om zich later op de zachte C4-band met twee tienden te verbeteren en zich te handhaven aan de kop van het veld.

De kans dat Max Verstappen dat voorbeeld gaat volgen als hij vanmiddag de baan op gaat is levensgroot, maar in gesprek met onder andere RacingNews365 tempert Verstappen de verwachtingen over een mogelijke gloryrun. Het is klaarblijkelijk niet de eerste prioriteit van Red Bull.

"Het is belangrijker dat we de auto volledig begrijpen. Het is nu niet relevant om brandstof uit de auto te halen en een paar Q3-runs te rijden. Het gaat er meer om wat je wil doen (qua programma, red.) en wat je wil dat de auto doet", aldus de Nederlander.

De meer open vraag wat het plan is voor vanmiddag, levert niet heel veel informatie op over wat Verstappen gaat doen en of hij misschien toch nog iets in petto heeft: "Veel rondjes rijden." Het standaard antwoord wordt begroet met gelach.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Wintertest 2021 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Wie o wie? Marko wijst Verstappens grootste concurrent aan voor GP Australië