Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Zuchtende Verstappen reageert op opvallend Hamilton-gerucht: "Het gaat niet gebeuren"

Christian Horner onthulde dat Lewis Hamilton bij Red Bull had aangeklopt om te peilen of er een zitje beschikbaar was. Max Verstappen reageert.

Verstappen Hamilton US
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Lewis Hamilton heeft in augustus een nieuw Mercedes-contract getekend. Toch informeerde hij volgens Red Bull-teambaas Christian Horner eerst nog bij Red Bull of er een zitje beschikbaar was.

"Door de jaren heen hebben we verschillende gesprekken gehad met Lewis over een Red Bull-zitje. Zijn management heeft ons door de jaren heen meerdere keren benaderd. Het meest recent was dat begin dit jaar, toen men peilde of er eventueel interesse was bij Red Bull in zijn komst", zo onthulde de teambaas.

Het gebeurt niet

Hetzelfde zou Hamilton en zijn management volgens Horner bij Ferrari hebben gedaan. Max Verstappen wordt in Abu Dhabi gevraagd naar het scenario waarin Horner Hamilton had verwelkomd bij Red Bull. Wat zou er dan zijn gebeurd? Ziet hij het zitten om het op te nemen tegen de Brit als teamgenoot?

Verstappen haalt de schouders op. Het gaat niet gebeuren, dus waarom zou hij er op ingaan? "Wat zou het toevoegen om te weten hoe dat zou zijn? Ik weet het niet", zucht hij. "Het gaat niet gebeuren. Het heeft geen zin om verhalen te verzinnen, of, of, het gaat niet gebeuren. Mij maakt het allemaal niet uit, geen enkele coureur. Ik wil het niet over alleen Lewis hebben als eventuele teamgenoot. Er zijn zoveel geweldige coureurs op de grid. Soms loopt het gewoon niet zo."

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Abu Dhabi 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training