Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Aan Verstappen zal het niet liggen: hij zal verder gaan waar hij is gebleven

Een ongelofelijk dominant seizoen was het van Max Verstappen, dat leidde naar negentien (!) zeges en zijn derde wereldtitel op rij. Wat zal dat met zijn honger voor 2024 doen? Helemaal niets, verwacht Red Bull-teambaas Christian Horner.

Verstappen win Abu Dhabi 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De honger van Max Verstappen was dit seizoen niet te stillen. Record na record verbrak de Nederlandse Red Bull-coureur. Een dominante Verstappen hield de Formule 1 in zijn greep tot en met de laatste GP in Abu Dhabi. Nu kan hij gaan genieten van een welverdiende vakantie, voordat op 2 maart het seizoen 2024 het nieuwe seizoen begint met de GP van Bahrein. Hoe zal Verstappen aan de start van een nieuw seizoen verschijnen?

Red Bull-teambaas Christian Horner verwacht 'gewoon' een Verstappen aan de start te zien wiens honger nog lang niet is gestild. "Ik denk dat hij precies hetzelfde zal zijn. In de laatste vier, vijf jaar is hij niet veranderd", geeft Horner aan tegen onder meer RacingNews365.

"Hij is een racer, hij wil winnen. Hij is één met de auto. Hij heeft zoveel natuurlijke capaciteiten en zoveel vertrouwen in zijn eigen kunnen. Hij wil deze trein gewoon laten doordenderen. Het is nu aan ons om hem de middelen te geven om dat ook te kunnen doen. Hopelijk kunnen we lessen uit deze auto toepassen in de RB20."

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training