Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
FIA

Aankondiging nieuw FIA-kopstuk aanstaande

De FIA heeft een vervanger aangesteld voor de afzwaaiende Director of Communications, Olivier Fisch. Dat heeft RacingNews365 vernomen. Het gaat om voormalig politicus en communicatiespecialist Luke Skipper.

FIA vlag 2020
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © FIA

Luke Skipper wordt de opvolger van Olivier Fisch als FIA's Director of Communications, zo heeft RacingNews365 vernomen. Skipper kan teren op 17 jaar aan ervaring op het gebied van communicatie in meerdere vakgebieden en op een carrière als politicus.

Na een open en internationale zoektocht zal Skipper verantwoording afleggen aan de CEO van de FIA, een functie die onlangs is gecreëerd en waarvan gezegd wordt dat die functie al aan een ervaren persoon is toegekend en waar binnenkort meer over naar buiten zou komen.

De rol van CEO, ooit aangekondigd door FIA-president Mohammed Ben Sulayem zelf als onderdeel van zijn campagne, is in het leven geroepen om meer stabiliteit te creëren binnen de FIA, dat in de basis elke vier jaar opnieuw van structuur wisselt binnen de topposities.

Skipper, een geboren Canadees, zal leiding geven aan zowel het Sport- als Communications-team met als opdracht een communicatiestrategie te ontwikkelen die de FIA als uithangbord van wereldwijde motorsport en mobiliteit meer body geeft.

Skipper komt over van communicatiegigant Weber Shandwick, waar hij al accounts overzag van onder andere Motorsport UK, de Britse autosportbord, en Amazon. Daarvoor maakte hij als politicus deel uit van de Schotse National Party en van het Europese Parlement.

Ook interessant:

Een uitgerust Ferrari is gevaarlijk voor Verstappen en Red Bull

Het Formule 1-seizoen 2022 gaat verder met de GP van België. Max Verstappen en Red Bull zijn de gejaagden, Ferrari (en Mercedes?) de jagers. Wat mogen we nog verwachten van deze teams?

Geniet nog meer van jouw favoriete F1-site zonder advertenties, een exclusieve app én nog veel meer.

Check het snel!

5 reacties

Viaplay
x
Live Perez behoudt overwinning in Singapore ondanks tijdstraf