Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Alexander Albon

Albon happy ondanks klein motorprobleem: "Feedback komt overeen met die van Verstappen"

Alexander Albon en Red Bull trokken een flinke eindsprint aan het eind van de dag, nadat er de nodige tijd verloren was gegaan. Eerst zat hij niet comfortabel in zijn stoeltje, later zorgde de Honda-motor voor wat vertraging.

Albon Barcelona dag 2
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

"We liepen wat vertraging op in ons programma door de Honda-motor, maar dat betrof geen groot probleem. We wisten al snel weer onze weg te vervolgen en werkte over het algemeen een redelijk probleemloze dag af", zo laat Alexander Albon ten overstaan van RacingNews365 weten.

Albon reed niet zoveel ronden als Max Verstappen gisteren, maar is tevreden met de 134 ronden die hij wél reed. De eerste conclusies stemmen hem dan ook tevreden: "Ik heb het werk wat Max gisteren is begonnen voortgezet en bepaalde dingen die hij probeerde ook geprobeerd. Onze feedback kwam daarbij overeen en dat is altijd een goed teken."

Over het probleem van een oncomfortabel stoeltje in de morgen maakt Albon niet te veel worden vuil: "Misschien ben ik wat dikker geworden? Uiteindelijk was er niet zoveel aan de hand. Ook al zijn er altijd dingen die nog beter kunnen, tot zover loopt alles gesmeerd."

In welk opzicht de auto van dit jaar beter is dan die van vorig jaar? "Op meerdere vlakken is hij een beetje beter. Er waren wat gebieden waar we moeite mee hadden en die hebben we aangepakt", aldus de Red Bull-coureur, die morgen opnieuw een halve dag in de auto plaats zal nemen.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Alexander Albon

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf