Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Albon ziet uit naar zondag: "Voel me sterker dan in Sotsji"

Sinds Alexander Albon de stoel van Pierre Gasly heeft overgenomen bij het team van Red Bull, heeft hij het niet onaardig gedaan, maar ook nog niet weten te schitteren. Hoewel hij nog niet op het podium is geëindigd, heeft hij telkens een plek bij de beste zes opgeëist. Voor komend weekend heeft hij zijn vizier gericht op betere resultaten, zo laat hij weten na afloop van de tweede vrije training.

Na een intense tweede vrije training mag Alexander Albon tevreden zijn met zijn prestaties. De Brits-Thaise Red Bull-coureur reed naar een zesde positie en kwam tot op vier tienden van Max Verstappen. In een reactie aan Sky Sports Italia vertelt hij tevreden te zijn over de sessie. "Het ging best goed vandaag. Ik voel me lekker in mijn wagen, zeker in vergelijking met het gevoel dat ik in Sotsji had. We zijn onze pace aan het verbeteren, dus het is jammer dat we zaterdag niet kunnen rijden. We zullen zien hoe het zondag uitpakt, want we moeten die dag ook kwalificeren." Verder heeft Albon goede hoop dat hij nog meer snelheid uit zijn auto kan halen: "Zolang het zondag niet regent, denk ik dat alles goed zal verlopen. De balans van de auto is goed. Het zal niet makkelijk zijn om nog wat tienden te vinden, maar ik denk dat het ons zeker gaat lukken."

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, waarin we uitgebreid vooruitblikken op de voor Honda zo belangrijke GP van Japan.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi