Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Alonso lacht om gratis punten van Leclerc: "Ferrari doet vaker gekke dingen"

Fernando Alonso schoof een plekje op toen Charles Leclerc een tijdstraf kreeg voor te hard rijden in de pits. Alonso kan daar 'op zijn Alonso's' hard om lachen.

Alonso Belgium
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Als Fernando Alonso na de Formule 1 Grand Prix van België de pers te woord staat, stelt RacingNews365 de Alpine-coureur de vraag of hij niet verbaasd was dat Charles Leclerc een late pitstop voor zacht rubber maakte.

Het doel was duidelijk, namelijk het jagen op de snelste ronde voor een extra punt, maar uiteindelijk kostte het hem twee punten. Niet omdat hij terugviel tot achter Fernando Alonso, want die wist hij terug te pakken, maar omdat hij te hard had gereden in de pits. De vijf seconden straf wierp hem wél terug tot achter de Spanjaard, die de twee extra punten lachend in ontvangst neemt.

"Ik was daar niet heel verbaasd over", zo luidt Alonso zijn antwoord in om vervolgens de draak te steken met Ferrari: "Ze doen daar wel vaker vreemde dingen. Dit was ook weer zo'n merkwaardige actie."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Fernando Alonso

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP België 2022 RN365 Nieuwsdossier

28 reacties

Viaplay

Unibet
x
Max Verstappen Verstappen neemt wereldbeker in ontvangst: "Hoop niet dat het hier stopt"