Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lance Stroll

Aston Martin over toekomst Stroll: "Project om hem heen gebouwd"

Fernando Alonso blijft in elk geval nog twee jaar bij Aston Martin, maar hoe ziet de toekomst van Lance Stroll eruit? Teambaas Mike Krack geeft een update.

Stroll China
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De situatie bij Aston Martin lijkt redelijk rustig nu Fernando Alonso zijn contract heeft verlengd. De Spanjaard blijft tot en met eind 2026 als coureur verbonden aan het team en gaat ook met Honda samenwerken wanneer zij de motorleverancier worden. Hoe het contract van teamgenoot Lance Stroll eruitziet, is echter al een tijdje onbekend. Zijn vader, Lawrence Stroll, is de eigenaar van het team, waardoor zijn toekomst wel gegarandeerd lijkt. Maar blijft Stroll ook echt actief in de Formule 1? Teambaas Mike Krack reageert en hint op een langer verblijf.

"Eerder draaide het vooral om Fernando", begint Krack aan zijn verhaal. "Maar we weten ook dat Lance zich thuis voelt bij Aston Martin. Het gehele project is om hem heen gebouwd, dus we zoeken naar continuïteit. Ik heb altijd gezegd dat dat heel belangrijk is. We gaan het de komende weken wel zien."

Krack ziet dat Stroll tot op het bot gemotiveerd is. "Ja, dat is zeker het geval. Ik heb vaak gezegd dat wij hem de tools moeten leveren. Als dat lukt, boeken we mooie resultaten met de beide coureurs", zo sluit Krack af.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Monaco! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na mislukte kwalificatie Verstappen in Monaco