Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
George Russell

Beschaamde Russell biedt excuses aan aan Bottas na tirade

George Russell heeft zijn excuses aangeboden aan Valtteri Bottas voor zijn gedrag en uitlatingen na de Grand Prix van Emilia-Romagna. En het blijft niet bij excuses aan de Mercedes-coureur alleen.

George Russell en Valtteri Bottas crashten samen tijdens de Grand Prix van Emilia-Romagna. Beide coureurs waren witheet en voor Russell was het duidelijk dat Bottas een persoonlijke vete tegen hem op het circuit uit wilde vechten: 'Ik denk dat hij ons wilde vermoorden en ik denk ook dat hij het bij ieder ander niet zover zou hebben laten komen', riep hij.

Het zijn woorden waar hij zich ruim 24 later op social media voor verontschuldigt: "Ik ben niet trots op de dag van gisteren", zo staat op Twitter te lezen: "Ik wist dat het één van beste kansen voor Williams was om dit seizoen punten te scoren, en als punten zo belangrijk zijn voor een team, neem je soms bepaalde risico's. Dat betaalde zich niet uit en daar neem ik de verantwoordelijkheid voor."

"Nu ik tijd heb gehad om terug te kijken op zaken, weet ik dat ik de zaken beter aan had moeten pakken. De emoties kunnen soms hoog oplopen in het heetst van de strijd en gisteren namen de emoties een loopje met mij. Ik bied mijn verontschuldigingen aan aan Valtteri, aan mijn team en aan iedereen die teleurgesteld is in mijn acties."

"Dat is niet wie ik ben en ik verwacht meer van mezelf dan dit, zoals ook anderen meer van mij verwachten. Ik heb een moeilijke les geleerd dit weekend, waar ik uiteindelijk een beter mens en een betere coureur door zal worden."

"De focus ligt vanaf nu vol op de GP van Portugal en op de volgende kans om te laten zien hoe ik werkelijk in elkaar steek. Bedankt voor zowel de positieve als de negatieve berichtjes, die helpen me te groeien."

Forbidden

Weddenschappen George Russell

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Magistrale Verstappen deelt Perez de knock-out uit in Monaco