Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 2022

Met deze tips kan jij fors besparen op jouw brandstofkosten

De brandstofprijzen lopen sterk op en daarom is het handig om je brandstofverbruik te verlagen. Duitse motorolie-specialist Liqui Moly adviseert je daarom gebruik te maken van de 'vitamines voor motoren'.

Liqui Moly staat bekend als dé olie-expert en is daarnaast sponsor van de Formule 1. Het Duitse merk denkt graag mee met de automobilist en zorgt ervoor dat hun producten altijd van de hoogste kwaliteit zijn. Zo adviseert Liqui Moly om als automobilist altijd gebruik te maken van additieven ofwel de 'vitaminen voor de motor'. Deze kan de automobilist eenvoudig zelf toevoegen in de brandstoftank, voordat men begint met het tanken van de wagen.

Naast het grote voordeel dat de automobilist de additieven zelf kan toevoegen, zorgen de Liqui Moly producten er ook voor dat het brandstofgebruik omlaag gaat, de motor optimaal loopt en verhoogt het de levensduur van de motor. Wacht daarom niet met het aanschaffen van de Liqui Moly-producten via deze link.

De additieven zijn eenvoudig te bestellen via de Liqui Moly site, maar kunnen ook gekocht worden bij verschillende autodealers in Nederland. Op deze site vind je verschillende additieven die de volgende voordelen met zich meebrengen.

Lees hieronder meer over de verschillende producten van Liqui Moly.

Olieadditieven

Olieadditieven worden direct aan de olie toegevoegd en zijn voor alle in de handel verkrijgbare motor- en transmissieoliën geschikt. De olieadditieven verbeteren de eigenschappen van de olie en zorgen daarmee voor minder slijtage en olieverbruik. Door aanvullende lage wrijvingseigenschappen wordt de interne wrijving verlaagd en het brandstofverbruik verminderd. De levensduur van de motor en transmissie wordt verhoogd en de betrouwbaarheid wordt gewaarborgd.

Brandstofadditieven

Brandstofadditieven worden direct aan de diesel of benzine toegevoegd. Met brandstofadditieven worden afzettingen in het hele brandstofsysteem, in de verbrandingskamer en op de injectiekleppen/verstuivers, inlaatkleppen en bougies voorkomen en wordt het ontstaan van nieuwe afzettingen tegengegaan. Ook onderhouden brandstofadditieven alle onderdelen van benzine-inspuitsystemen, beschermen ze het hele brandstofsysteem tegen corrosie, optimaliseren ze de emissiewaarden en het vermogen van de motor en verbeteren ze de gasrespons. Schone motoren hebben een lager brandstofverbruik en stoten daardoor minder schadelijke stoffen uit.

Koelvloeistofadditieven

Koelvloeistofadditieven worden direct aan het koelsysteem toegevoegd. De radiatorreiniger maakt kalk- en oliehoudend vuil, korsten en slik in het koelsysteem los. De Radiatordichter dicht kleine lekken zoals haarscheurtjes of poreuze soldeernaden in het koelsysteem af. De radiatordichter kan preventief of als probleemoplosser worden gebruikt.

Houdt jouw auto in topconditie. Race naar de site voor nog meer informatie.

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull