Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Bleekemolen: "Verstappen kan nog heel veel bonussen gaan opstrijken"

Terwijl iedereen nog napraat over de Formule 1 Grand Prix van België blikken we ook alvast vooruit op de Formule 1 Grand Prix van Nederland. Arriveert Max Verstappen daar als wereldkampioen met meer of minder druk dan vorig jaar? Jeroen Bleekemolen haakt met zijn antwoord in op Verstappens eigen woorden.

Verstappen Belgium
Interview
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

Max Verstappen koos er in 2021 voor zich een beetje op de achtergrond te houden rond de Formule 1 Grand Prix van Nederland en zich minder af te laten leiden door bijvoorbeeld PR-activiteiten. Met succes, want hij ging met de overwinning aan de haal.

Als we Jeroen Bleekemolen terugdenkend aan vorig jaar voorleggen of Verstappen dit jaar meer of minder druk op zijn schouders zal voelen nu hij wereldkampioen is, refereert de allround topcoureur aan Verstappens eigen woorden.

"Ik denk dat hij minder druk zal voelen. Hij heeft zelf immers aangegeven dat het heel belangrijk was om die eerste titel te pakken en dat alles wat daarop volgt een bonus is. Ik denk dan ook dat hij nog heel veel bonussen gaat opstrijken."

Dit en nog veel meer in onderstaand video-interview met Jeroen Bleekemolen, vooruitblikkend op de Grand Prix van Nederland.

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Nederland 2022 RN365 Nieuwsdossier

9 reacties

Viaplay

Unibet
x
Analyse Verstappen is werkelijk helemaal terug, grote verrassing vanuit het achterveld?