Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Charles Leclerc

Breaking: Leclerc verlengt zijn contract bij Ferrari

Charles Leclerc en Ferrari gaan langer met elkaar door. Hoe lang, dat maken ze niet bekend. Wat wel vaststaat, is dat teambaas Fred Vasseur heel blij is met deze ontwikkeling.

Leclerc Abu Dhabi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De kogel is door de kerk: Charles Leclerc blijft langer bij Ferrari. De Monegask had een aflopend contract, maar heeft deze dus verlengd. De twee partijen houden de lengte van het contract geheim. 'Meerdere seizoenen', zo omschrijft Leclerc het in een eerste reactie.

Teambaas Fred Vasseur is in zijn nopjes met de contractverlenging, zo laat hij weten. "Charles' band met Ferrari gaat verder dan alleen een band tussen coureur en team. Hij maakt nu al acht jaar deel uit van de Ferrari-familie, ver voordat hij het embleem met het steigerende paard op zijn racepak had staan."

"Charles' en Ferrari's waarden komen overeen en dus was het logisch om de samenwerking door te zetten. Charles staat bekend om zijn wil om tot de limiet te blijven gaan en bij Ferrari waarderen we zijn capaciteiten. We zijn vastberaden om Charles van een winnende auto te voorzien en ik weet dat zijn vastberadenheid en toewijding belangrijke elementen zijn die het verschil kunnen maken bij het bereiken van onze doelen", aldus de teambaas.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen vindt vertrek Newey niet onoverkomelijk voor Red Bull