Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Brundle gruwelt: "Zó oneerlijk naar Max toe"

Martin Brundle vindt het verschrikkelijk dat het gedurende het weekend van de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk zoveel over de vete tussen Christian Horner en Jos Verstappen ging, vooral voor Max Verstappen.

Horner Marko Austria
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Jos Verstappen haalde tijdens het weekend van de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijke de headlines door zich terug te trekken als deelnemer van de Legends Parade. Hij zou de Red Bull RB8 besturen, maar kreeg naar eigen zeggen links en rechts te horen dat Christian Horner dat wilde voorkomen. Hij stelde zelfs dat hij gewaarschuwd werd voor de remmen van de demo-auto als hij daadwerkelijk in zou stappen.

Martin Brundle hoort het allemaal hoofdschuddend aan: "Ik kan niet geloven dat we het over dit soort zaken hebben, maar het is wel degelijk relevant", zo oppert hij namens Sky Sports F1. "Bloedverwantschap is belangrijker dan wat dan ook en dus zal Max Verstappen zijn vader altijd verdedigen, net zoals anderen die zich al geruime tijd om hem heen begeven."

"Het is allemaal zo onnodig en kinderachtig en het is bovendien zeer oneerlijk naar Max toe dat hij hierover vragen moet beantwoorden tijdens de persconferentie, terwijl hij zich gewoon aan het voorbereiden is op de twee races van het weekend."

Dat de verhoudingen op deze manier op scherp lijken te staan, vindt Brundle ontzettend zonde: "Ze hebben met elkaar zoveel successen geboekt. Elk punt, elk podium, elke overwinning en elk kampioenschap won Verstappen met Red Bull. Puur om het feit dat Verstappen een genie is in een raceauto heeft Red Bull bakken met geld verdiend, geld dat hen en Verstappen toekwam."

"Waarom moeten ze dat besmeuren met dit soort kinderachtige zaken?", zo sluit Brundle kort maar krachtig af.

Ook interessant:

Verstappen en Norris trekken conclusie: vriendschap in F1 een illusie

Natuurlijk gooien we in dé F1-podcast de schuldvraag nog maar eens op. Hoe kijken de heren Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk naar het gebeuren tussen Max Verstappen en Lando Norris op de Red Bull Ring, zowel op als naast de baan?

Bekijk je podcast liever op YouTube, klik dan hier!

Unibet heeft een super stunt! Win 30x jouw inzet bij een zege van jouw favoriete coureur in Hongarije. Wordt het Max, Lando, Lewis of toch George of Oscar?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Hongarije 2024