Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Brundle vermoedt tactische opzet in terugvallen Verstappen

Hebben we Max Verstappen in de Formule 1 Grand Prix van Nederland op de toppen van zijn kunnen zien presteren? Martin Brundle denkt vrij zeker te weten dat dat niet het geval was.

norris Verstappen race Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Menig mond viel open van verbazing toen Lando Norris in de Formule 1 Grand Prix van Nederland 23 seconden weg reed bij Max Verstappen. Dat was een wel heel erg groot verschil, immers! Maar is het ook het échte verschil in performance? Martin Brundle denkt van niet. Hij vermoedt dat er vanuit Verstappen zelf opzet in het spel was, zo legt hij als analist uit bij Sky Sports.

Hij luidt zijn commentaar in met het antwoord op de vraag waar Red Bull-teambaas Christian Horner op doelt als hij het heeft over lessen die geleerd moeten worden: "Dat zal te maken met setups en strategieën en de gebruikelijke zaken die met racen te maken hebben." Daarna legt Brundle uit waarom hij denkt dat Verstappen zich opzettelijk zo opzichtig terug liet vallen.

"Ik durf wel te wedden dat Verstappen niet zo hard ging als hij eigenlijk kon gaan", zo vervolgt de verslaggevende routinier. "Hij wist dat hij Lando niet meer kon verslaan en door zich zo terug te laten vallen, zou hij bij de fabriek wel het signaal afgeven van 'joh, schiet 's op!', ja toch? Ik ben hier toch vrij zeker van."

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na wisselende tweede training Verstappen in Bakoe