Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 GP Nederland

"Datum Dutch Grand Prix wordt snel bekend"

Veel Nederlander wachten al maanden op het verlossende woord over de datum van de Dutch Grand Prix, maar het lijkt erop dat er niet lang meer gewacht hoeft worden.

Verstappen Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Tijdens een informatiebijeenkomst georganiseerd voor de inwoners van Zandvoort, sprak Robert van Overdijk, algemeen directeur van Circuit Zandvoort de aanwezige bewoners toe. Het zal volgens hem niet lang meer duren totdat de datum van het Nederlandse Grand Prix-weekend wereldkundig wordt gemaakt: "Ik ga vandaag nog geen definitieve datum bekend maken, omdat dinsdag bekend werd dat de Spaanse Grand Prix volgend jaar gewoon op de kalender staat."

Aanvankelijk leek de Dutch Grand Prix de race in Spanje te gaan vervangen, maar nu duidelijk is dat ook de race in Barcelona volgend jaar gewoon op het programma staat, zullen de laatste puzzelstukjes over de inrichting van de kalender waarschijnlijk binnen afzienbare tijd op hun plaats vallen.

"Nu duidelijk is dat er volgend seizoen op zijn minst 22 races plaats zullen vinden, zal de puzzel snel gelegd worden", zo wordt Van Overdijk geciteerd door De Telegraaf. "De race verschuiven naar augustus is voor ons overigens geen optie", zo laat de circuitdirecteur weten, wat betekent dat de Grand Prix zoals eerder al was aangegeven in mei plaats zal vinden.

Formule 1 GP van Nederland nieuws RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA accepteert inschrijving nieuw Formule 1-team