Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Lewis Hamilton

"Verstappen zal Hamilton van de troon stoten"

Daniel Ricciardo beweerde afgelopen week dat hij Lewis Hamilton zou hebben verslagen als hij in een Mercedes zou hebben gereden. Regelrechte onzin, vinden zowel Tim als Tom Coronel. Zij zien Hamilton als de beste coureur ooit, maar weten dat hij vroeg of laat van de troon gestoten zal worden door Max Verstappen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

In een recent interview met Sky Sports vertelde Daniel Ricciardo vastberaden dat hij Lewis Hamilton zou hebben verslagen als hij ook in een Mercedes had gereden. De gebroeders Coronel vinden Ricciardo een goede coureur, maar hij kan bij lange na niet tippen aan de kwaliteiten van Hamilton.

"Naar mijn mening is Hamilton de allerbeste coureur ooit. Hij gaat ieder record te grazen nemen, van de meeste poles tot de meeste wereldtitels", stelt Tom Coronel in de nieuwste podcast van RacingNews365. "Op dit moment is er niemand in de Formule 1 die bij hem in de buurt kan komen."

De WTCR-coureur vindt Hamilton de beste coureur op de huidige Formule 1-grid, maar volgens Coronel houdt de hegemonie van de Brit vroeg of laat wel op. "Hamilton wordt een keer van de troon gestoten, dat weet hij zelf ook. Ik heb ook altijd al gezegd dat Max Verstappen de man is die Hamilton gaat onttronen."

Tim Coronel schaart zich achter de bevindingen van zijn tweelingbroer en voegt toe: "Ik heb races gezien waarbij Hamilton op de eerste plek lag en dat Max in zijn nek zat te hijgen. Dan zie je Hamilton vaak toch heel onrustig worden. Ik ben heel benieuwd hoe hij met de druk van Verstappen omgaat, mocht de Nederlander weer eens dicht achter Hamilton rijden."

Beluister hieronder de nieuwste Formule 1-podcast van RacingNews365, waarin autocoureurs Tim en Tom Coronel vooruitblikken op de Grand Prix van Brazilië met gastheer Jeroen van Inkel.

29 reacties

    Interview Coronel: "Verstappen gaf daar het hele veld rijles"