Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Dit weekend gratis Formule 1 voor heel Nederland!

Goed nieuws voor alle Formule 1-fans die elk weekend de wedstrijd moeten missen of internet afstruinen naar een goede stream omdat ze geen Ziggo-klant zijn. Dit weekend is de Formule 1 Grand Prix van Singapore namelijk gratis te zien voor iedereen in Nederland. Daar blijft het echter niet bij, alle zes de kanalen van Ziggo Sport zijn dit weekend gratis te bekijken.

Dit weekend staat het 'SuperSportWeekend', zoals Ziggo Sport het noemt, op het programma. Daarin zit onder meer de Formule 1, de KLM open, Spaans voetbal en Engels voetbal. Voor alle mensen die geen klant zijn van Ziggo is de volledige programmering op de zes kanalen van Ziggo Sport te zien. Daardoor is het onder meer mogelijk om de trainingen voor de Grand Prix van Singapore op vrijdag en zaterdagochtend te bekijken.

Tussendoor is op het Golf-kanaal het grootste golf evenement van Nederland te zien, de KLM Open. Op zondag staat ook nog de kraker Chelsea - Arsenal op het programma. De 'hoofdact' start echter om 14:00 uur op zondag. De Grand Prix van Singapore is te volgen via het 'gewone' kanaal, maar ook via het 'Racing' kanaal en een 'Extra' kanaal. Hierop zijn extra beelden te zien, zoals de onboard beelden of beelden vanuit de pitsstraat. Om niets te missen van de Grand Prix van Singapore kan je hier klikken voor het tijdschema.

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"