© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Dit weekend gratis Formule 1 voor heel Nederland!

12 sep. 2017 07:47 Rik Alkema 0 reacties
Goed nieuws voor alle Formule 1-fans die elk weekend de wedstrijd moeten missen of internet afstruinen naar een goede stream omdat ze geen Ziggo-klant zijn. Dit weekend is de Formule 1 Grand Prix van Singapore namelijk gratis te zien voor iedereen in Nederland. Daar blijft het echter niet bij, alle zes de kanalen van Ziggo Sport zijn dit weekend gratis te bekijken.

Ziggo Sport zet deuren open voor heel Nederland

Dit weekend staat het 'SuperSportWeekend', zoals Ziggo Sport het noemt, op het programma. Daarin zit onder meer de Formule 1, de KLM open, Spaans voetbal en Engels voetbal. 

Voor alle mensen die geen klant zijn van Ziggo is de volledige programmering op de zes kanalen van Ziggo Sport te zien. Daardoor is het onder meer mogelijk om de trainingen voor de Grand Prix van Singapore op vrijdag en zaterdagochtend te bekijken. 

Tussendoor is op het Golf-kanaal het grootste golf evenement van Nederland te zien, de KLM Open. Op zondag staat ook nog de kraker Chelsea - Arsenal op het programma.

De 'hoofdact' start echter om 14:00 uur op zondag. De Grand Prix van Singapore is te volgen via het 'gewone' kanaal, maar ook via het 'Racing' kanaal en een 'Extra' kanaal. Hierop zijn extra beelden te zien, zoals de onboard beelden of beelden vanuit de pitsstraat.

Om niets te missen van de Grand Prix van Singapore kan je hier klikken voor het tijdschema.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen