Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Dominantie Verstappen en Red Bull pas na Bahrein duidelijk, F1-stoeltje Mazepin onzeker

We zitten als Formule 1-liefhebbers even in een vacuüm tussen twee wintertests in. Veel over de onderlinge verhoudingen na die eerste testweek is nog totaal onduidelijk, net zoals de positie van Nikita Mazepin bij Haas F1 overigens.

Gedurende de wintertestweek verschoof de aandacht in de paddock van het pure racen voor een groot deel ook naar de oorlog in Oekraïne. De prangende vraag of de GP van Rusland doorgaat, is reeds beantwoord, maar wat dit alles betekent voor Nikita Mazepin is nog ongewis.

Ongewis is dus ook nog hoe de Formule 1-teams zich op dit moment tot elkaar verhouden. Als er al een team dominant de winter uit is gekomen, hebben we dat nog niet echt kunnen zien. Een dominant Red Bull en Max Verstappen? Het valt niet uit te sluiten, maar we weten het pas in Bahrein tijdens het eerste Grand Prix-weekend.

Hieronder gaan Joris Mosterdijk en Aaron Deckers uitgebreid in op de ontwikkelingen in Barcelona, op het zitje van Mazepin en nog veel meer. Via deze link abonneer je je gratis op ons Youtube-kanaal voor meer exclusieve videocontent.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen wekt verbazing alom: "Dat was echt belachelijk"