Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Red Bull Racing

Dominantie Verstappen en Red Bull pas na Bahrein duidelijk, F1-stoeltje Mazepin onzeker

We zitten als Formule 1-liefhebbers even in een vacuüm tussen twee wintertests in. Veel over de onderlinge verhoudingen na die eerste testweek is nog totaal onduidelijk, net zoals de positie van Nikita Mazepin bij Haas F1 overigens.

Gedurende de wintertestweek verschoof de aandacht in de paddock van het pure racen voor een groot deel ook naar de oorlog in Oekraïne. De prangende vraag of de GP van Rusland doorgaat, is reeds beantwoord, maar wat dit alles betekent voor Nikita Mazepin is nog ongewis.

Ongewis is dus ook nog hoe de Formule 1-teams zich op dit moment tot elkaar verhouden. Als er al een team dominant de winter uit is gekomen, hebben we dat nog niet echt kunnen zien. Een dominant Red Bull en Max Verstappen? Het valt niet uit te sluiten, maar we weten het pas in Bahrein tijdens het eerste Grand Prix-weekend.

Hieronder gaan Joris Mosterdijk en Aaron Deckers uitgebreid in op de ontwikkelingen in Barcelona, op het zitje van Mazepin en nog veel meer. Via deze link abonneer je je gratis op ons Youtube-kanaal voor meer exclusieve videocontent.

1 reactie

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull