Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Singapore 2022

Extra weerupdate Formule 1 GP Singapore 2022: kwalificatie W Series stilgelegd

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 een extra weerupdate voor de Formule 1 Grand Prix van Singapore. Het circuit was al zó nat, dat de kwalificatie voor de W Series werd stilgelegd.

W Series Sinagpore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365

De Formule 1 wacht mogelijk een zeer natte zaterdag van de Grand Prix van Singapore. Het circus was vandaag reeds getrakteerd op pittige buien en de verwachting is dat er nog meer gaat vallen. Om 11:15 uur Nederlandse tijd werd de kwalificatie voor de W Series al stilgelegd omdat de baan té nat was.

WeerOnline houdt er rekening mee dat het zeker tot en met te derde vrije training flink kan blijven regenen, waarbij een flinke donderklap niet is uitgesloten. Richting de kwalificatie zou de regen dan in hevigheid af kunnen nemen, maar de kans erop blijft zeer reëel.

Het is wel zo dat de baan in het tropische Singapore zeer snel opdroogt, onder andere door het goede afwateringssysteem. Sowieso geldt dat je in de tropen nooit zeker bent van een droog pak. Een fikse bui kan praktisch vanuit het niks ontstaan en ook weer verdwijnen.

Ook interessant:

Waarom de coureurs de GP van Singapore de zwaarste race op de kalender vinden

De Grand Prix van Singapore is een bijzondere race op de kalender, onder andere doordat het een 'nachtrace' is. Het is compleet in contrast met de Europese races en vooral de laatst gereden race in Monza. De race op het Marina Bay Street Circuit wordt door de coureurs vaak gezien als de zwaarste race op de kalender. In deze video leggen we uit waarom.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Singapore 2022 RN365 Nieuwsdossier

2 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe trainer Verstappen Bekende naam komt over van grote concurrent