Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

F1-teams komen massaal met statements na onderzoek naar Wolff

Alle F1-teams zijn met statements naar buiten gekomen rondom het onderzoek van de FIA naar Mercedes-teambaas Toto Wolff en zijn vrouw, Susie Wolff.

Toto Susie Wolff
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Naar aanleiding van het FIA-onderzoek over eventuele belangenverstrengeling tussen Mercedes-teambaas Toto Wolff en zijn vrouw, Susie Wolff, zijn de Formule 1-teams nu massaal met een statement gekomen.

Het betreft een statement van alle teams. De statements zijn allemaal grotendeels hetzelfde, en luiden als volgt:

"We kunnen bevestigen dat we geen klacht hebben ingediend bij de FIA over de bewering dat er vertrouwelijke informatie zou zijn doorgegeven tussen een F1-teambaas en een medewerker van FOM."

Steunbetuiging

Hiermee ontkennen de teams de eerdere geruchten van het blad Business F1, die eerder meldde dat meerdere teams melding hadden gemaakt van een eventuele belangenverstrengeling tussen Toto en zijn vrouw. Bovendien sluit het statement af met het benadrukken van het vertrouwen van Susie in haar rol als F1 Academy-directeur:

"We zijn blij en trots dat we de F1 Academy en haar directeur kunnen steunen door onze belofte om vanaf volgend seizoen een deelnemer in onze kleuren te sponsoren."

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training