Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ferrari onthult bijzondere livery voor GP Miami

Ferrari zal met een bijzondere livery op de grid verschijnen in Miami. De Italiaanse renstal haalt een stukje geschiedenis naar het heden en denkt daarbij ook aan nieuwe titelpartner HP.

Leclerc China FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Ferrari had een bijzondere verandering op de planning staan in aanloop naar de Grand Prix van Miami. De social media kanalen van de Italiaanse renstal kleurden de afgelopen dagen blauw terwijl Charles Leclerc en Carlos Sainz met hun nieuwe overalls de komst van de nieuwe livery al aankondigden. Vandaag was het eindelijk zover.

De livery van Ferrari haalt een stukje geschiedenis naar het heden door de blauwe kleuren die het aankomende weekend een bijzonder contrast tot leven zullen brengen naast het welbekende Ferrari-rood. Azzurro La Plata en Azzurro Dino, de twee blauwe kleuren in kwestie, staan in het teken van de rijke geschiedenis van het team uit Maranello, maar hebben dit weekend ook een tweede betekenis. De blauwtinten passen namelijk perfect binnen het plaatje van nieuwe titelsponsor HP, en dus slaat Ferrari twee vliegen in één klap met deze livery.

De blauwtinten verschijnen op de vleugels, de halo, de achteruitkijkspiegels, de nummers op de auto én, als een ode aan het verleden, op de velgen.

Bekijk hieronder de speciale livery van Ferrari voor de Grand Prix van Miami.

Praat mee!

Viaplay
x
Silly Season 'Sainz ziet opnieuw belangrijke optie voor 2025 wegvallen'