Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ferrari realistisch: "Red Bull zal toch weer domineren"

Twee startplaatsen buiten de top tien en slechts veertien punten in de race: de Grand Prix van Singapore was een vreemde eend in de bijt voor Red Bull. Maar of het succes van de renstal uit Milton Keynes stilletjes ten einde komt? Dat niet, volgens Ferrari's Charles Leclerc.

Leclerc Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Waar Ferrari in Zandvoort nog nergens te bekennen was, waren de Italianen in Monza (twee weken nadien) ijzersterk en vochten ze zelfs kortstondig mee om de overwinning. Wederom twee weken later, in Singapore, toonde de Scuderia opnieuw flinke spierballen en werd de eerste zege van 2023 binnengesleept.

Ontzettend fraai, maar niet iets dat we de komende raceweekenden keer op keer gaan zien, stelt Ferrari-coureur Charles Leclerc. De Monegask denkt dat Red Bull vanaf de Grand Prix van Japan weer zijn mannetje staat.

"Het is goed om te zien dat we een stuk competitiever zijn nu. Het betekent veel om het gat met Red Bull kleiner te zien worden. Eerst in Monza, en nu hier. Dat zowel in de kwalificatie als in de race', vertelt Leclerc na afloop van de race aan onder meer RacingNews365.

Hij vervolgt realistisch: "Maar we moeten niet op een roze wolk gaan zitten. Red Bull is al het hele seizoen het te kloppen team en ik denk dat ze in Japan weer gewoon op hun niveau van weleer zitten. We zullen zien of wij daadwerkelijk zulke grote stappen hebben gezet (om Red Bull frequent uit te dagen, red.). Ik denk het eerlijk gezegd niet."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Singapore 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Opmerkelijk McLaren-junior paar uur na aankondiging geschorst