Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Ferrari: "Vettel zeer belangrijk voor Formule 1-team"

Ferrari-teambaas Mattia Binotto is zeer blij met Sebastian Vettel. De ervaren Duitser speelt volgens hem een zeer belangrijke rol binnen het team.

Het team van Ferrari kan vooralsnog haar favorietenrol totaal niet waarmaken dit seizoen. De Italianen gingen als een speer tijdens de wintertest, maar kregen een directe rechtse van concurrent Mercedes. Teambaas Binotto erkent dat zijn team nog altijd aan het herstellen is van deze klap.

"We moeten ons nog altijd herstellen, maar we zijn een jong team dat in ontwikkeling is. Ik weet zeker dat we de juiste mensen binnen ons team hebben, op de juiste posities", zo laat de Italiaan optekenen in Auto Bild.

Een van de belangrijkste mensen binnen het team is volgens Binotto zijn stercoureur Sebastian Vettel. De Duitser, bezig aan zijn vijfde seizoen in Italiaanse dienst, wacht al tijden op nieuwe successen. Zijn teambaas vraagt om geduld: "Het is zeker niet makkelijk voor hem, maar hij begrijpt zijn rol in het proces om het team opnieuw op te bouwen. Sebastian is zeer belangrijk voor me."

"Hij weet dat je niet alleen wint, dat je het allemaal samen doet. De toekomst is voor mij belangrijker dan het verleden en het is belangrijk dat Sebastian het vertrouwen van ons in hem voelt."

Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
FIA te mild? Straffendiscussie wakkert aan na meerdere Red Bull-incidenten