Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 GP Nederland

Weekendtickets Formule 1 Grand Prix van Nederland 2022 stijf uitverkocht

Ook in 2022 zullen er weer volle tribunes te bewonderen zijn in Zandvoort. De Grand Prix van Nederland, gepland voor 2 t/m 4 september, is namelijk uitverkocht.

Verstappen orange army zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Na het daverende succes van afgelopen september, waar tienduizenden overwegend Nederlandse uitzinnige Formule 1-fans zagen hoe Max Verstappen naar de zege reed tijdens de Grand Prix van Nederland, belooft de 2022-editie een even zo groot feestje te worden.

De tickets voor het Nederlandse Grand Prix-weekend, dat van 2 tot en met 4 september 2022 plaats zal vinden, zijn namelijk uiterverkocht. Vanaf 1 november kon iedereen die geregistreerd was tickets aanvragen voor de tweede editie. De aanvraagperiode liep afgelopen maandag af en er zijn zoveel aanvragen dat de race uitverkocht is.

Binnenkort meer bekend over toewijzing tickets

De organisatie van de Dutch Grand Prix laat weten dat er zeer binnenkort bekend wordt gemaakt wie de gelukkigen zijn die hun aanvraag ingewilligd zien worden en tickets zullen ontvangen. In de week van 6 december zal de organisatie via email bekend maken wie de gelukkigen zijn. Net als de vorige keer maken alle aanvragers evenveel kans op toewijzing van hun tickets.

Beperkt aanbod

Een deel van de tickets was al vergeven aan de mensen die dit jaar vanwege de coronamaatregelen moesten worden teleurgesteld. Staanplaatsen waren dan ook niet meer beschikbaar. Een ander deel van de kaarten was al voor drie jaar verkocht.

Afgelopen editie was de vrijdag een van de best bezochte vrijdagen van alle Grands Prix-weekenden dit seizoen. In 2022 wil de organisatie de vrijdag weer een groot succes maken. Meer informatie daarover zal de organisatie in de loop van de tijd delen.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

3 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Domenicali Hoogste F1-baas doet een oproep aan Ferrari na vertrek Binotto