Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Formule 1 wintertest 2020

Het Formule 1-seizoen 2020 begint met zes testdagen op het circuit van Barcelona. Max Verstappen en zijn rivalen bereiden zich onder de rook van Barcelona voor op het nieuwe seizoen.

Haas 2020 © Haas F1

De wintertests worden ook in 2020 weer verreden op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Gedurende zes dagen krijgen de teams de kans om hun nieuwe bolide aan de tand te voelen. Max Verstappen en Alexander Albon nemen plaats in de RB16 van Red Bull, waarmee het team hoop te strijden voor de titel.

Wanneer zijn de wintertests?

Gedurende twee testweken wordt er drie dagen per week gereden. In de eerste week rijden de coureurs van 19 tot en met 21 februari. Een week later wordt er getest van 26 tot en met 28 februari.

De teams mogen vanaf 09:00 uur tot en met 13:00 uur en van 14:00 uur tot en met 18:00 uur naar hartelust hun ronden rijden op het Spaanse asfalt.

Volg live de wintertestdagen

RacingNews365 is gedurende alle dagen aanwezig op locatie en doet live verslag, inclusief live timing van de testdagen. Daarnaast zullen wij jou voorzien van al het nieuws uit Barcelona, exclusieve interviews en quotes van alle coureurs.

Wil je de beelden van de testdagen zien, dan kan dat via de betaalde F1 TV PRO app, die voor iOs en Android beschikbaar is.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.
Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi