Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Fotografen kruipen door het oog van de naald bij megaklapper Perez

De megaklapper van Sergio Perez en Kevin Magnussen tijdens de Grand Prix van Monaco liep maar nét goed af, ook voor de fotografen langs het circuit. Na afloop doken beelden op van fotografen die bedolven werden onder rondvliegende onderdelen.

Perez crash Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Sergio Perez en Kevin Magnussen vlogen er bij de start van de Grand Prix van Monaco keihard af. Magnussen probeerde zijn Haas naast Perez te plaatsen in de tweede bocht, met een touché en een megaklapper tot gevolg. Alle betrokkenen, inclusief Nico Hulkenberg, stapten ongedeerd uit, maar later bleek dat ook de fotografen langs het circuit door het oog van de naald waren gekropen.

Zij werden namelijk ook bedolven onder vliegende stukjes carbon van de crash, zo is te zien op social media-beelden. Eén fotograaf moest zelfs even naar het medisch centrum, maar mocht al vrij snel weer vertrekken. Gelukkig liep het goed af.

Bekijk de beelden hieronder!

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training