Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Bahrein 2020

GP Bahrein achter gesloten deuren, maar maakt uitzondering

De double header op het Bahrain International Circuit zal over enkele weken achter gesloten deuren plaatsvinden. Voor een enkeling maakt de organisatie echter een uitzondering.

Bahrein start 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De beide Formule 1 Grands Prix in Bahrein worden aan het einde van dit seizoen zonder publiek verreden. Althans, een kaartje kopen is er niet bij, maar een enkeling krijgt toch toegang tot het circuit. Dat heeft de organisatie op zaterdag bekend gemaakt.

Het besluit om geen publiek toe te laten is genomen nadat de circuitorganisatie en de Bahreinse overheid langdurige discussies hebben gevoerd over de situatie omtrent het coronavirus. Er worden echter wel enkele stoelen gereserveerd voor gezondheidswerkers die in de frontlinies hebben gestaan toen corona huishield. Het is een bedankje voor hun inzet.

In Bahrein worden twee Grands Prix verreden, de eerste op het bekende Grand Prix-circuit, de tweede een week later op het minder bekende 'Outer Circuit'. Die layout volgt het het Grand Prix-circuit tot bocht 4, om middels een snel stuk bij bocht 13 weer terug te keren op het bekende circuit. Het maakt dat het een korte baan is, waarbij rekening wordt gehouden van rondetijden van ver onder de minuut.

Is Hulkenberg de ideale teamgenoot voor Max Verstappen? Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen bespreken het hieronder in de nieuwste RN365-podcast.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

1 reactie

Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes