Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Grand Prix van Monaco blijft minimaal tot en met 2025 op de F1-kalender

De Grand Prix van Monaco zal ten minste tot en met 2025 op de F1-kalender blijven. Dat bevestigde de Formule 1.

Verstappen Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Na maandenlange onzekerheid is de kogel eindelijk door de kerk. Monaco blijft voor meerdere jaren op de F1-kalender. Formule 1 heeft bevestigd een nieuwe driejarige deal te hebben voor de Grand Prix van Monaco. Dat betekent dat we minimaal tot en met 2025 mogen blijven genieten van het F1-spektakel in de straten van Monte Carlo.

President en CEO van de F1 Stefano Domenicali is blij met de deal en kan niet wachten om weer terug te keren naar de straten in Monaco. "Ik ben blij dat we kunnen bevestigen dat we tot en met 2025 zullen racen in Monaco en ik verheug me erop om volgend jaar op 28 mei weer in de beroemde straten te verschijnen voor het F1-kampioenschap."

"Ik wil iedereen bedanken die betrokken is bij deze verlenging en in het bijzonder Prins Albert II van Monaco, Michel Boeri, President van de Automobile Club van Monaco, en zijn hele team. We kijken ernaar uit om volgend seizoen terug te zijn en onze samenwerking voort te zetten."

"Driejarige deal wordt waarschijnlijk verlengd"

Michel Boeri, President van de Automobile Club van Monaco, laat weten dat het F1-spektakel na 2025 waarschijnlijk nog steeds in Monaco zal verschijnen.

"In het belang van de Formule 1 en na maandenlange onderhandelingen kunnen we met trots aankondigen dat we een driejarige overeenkomst met de Formule 1 hebben gesloten, die waarschijnlijk zal worden verlengd."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

9 reacties

Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"