Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Hakkinen: "Verstappen lijkt de Mercedes-dominantie eindelijk te doorbreken"

Mika Hakkinen heeft gesmuld van het gevecht wat zich tijdens de Grand Prix van Hongarije tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton ontvouwde. De oud-Formule 1-coureur denkt dat het duo tijdens de tweede seizoenshelft wel eens voor flink wat vuurwerk kan gaan zorgen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Volgens Mika Hakkinen werd het tijdens het Grand Prix-weekend in Hongarije duidelijk dat Red Bull steeds dichter op de hielen van Mercedes zit: "Max Verstappen en Lewis Hamilton trakteerden het Formule 1-publiek op de Hungaroring op een fascinerend gevecht. De strategische zet van Mercedes om Hamilton voor een tweede keer naar binnen te halen, was geniaal. Red Bull kon niks anders doen dan Max door laten rijden, want anders was hij sowieso achter de Engelsman terecht gekomen."

"Het belooft veel voor het tweede deel van het seizoen", zo schrijft Hakkinen in zijn column voor Unibet. "In Spa en Monza zal Ferrari zich door haar sterke motor tussen Red Bull en Mercedes mengen in de strijd om de de overwinning, maar ook motorleverancier Honda klopt steeds harder op de deur."

"De eerste acht races van het seizoen waren het weliswaar de Silver Arrows die met de scepter zwaaiden, maar Verstappen toont de laatste paar races aan dat Mercedes haar dominantie onmogelijk meer voor lief kan nemen. Voordat het seizoen op 1 december in Abu Dhabi eindigt, kunnen we dus nog veel vuurwerk verwachten", aldus de enthousiaste tweevoudig wereldkampioen.

15 reacties