Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Hamilton blijft waakzaam: "Ferrari komt sterk terug"

Lewis Hamilton gaf samen met Mercedes en teamgenoot Valtteri Bottas Ferrari flink klop in Australië, maar de regerend wereldkampioen wil niet overmoedig worden. Hij verwacht dat Ferrari sterk terugkomt.

Het grote verschil in niveau tussen Ferrari en Mercedes kwam voor velen als een verrassing, niet in de laatste plaats voor Mercdes-hoofdrolspeler Lewis Hamilton: "Zo'n groot verschil zag niemand aankomen. Alles wees erop dat Ferrari vóór zou liggen, maar het tegendeel was overduidelijk waar", zo laat Lewis Hamilton na de race optekenen.

Hamilton gelooft echter geen seconde dat Mercedes het in de komende races net zo 'makkelijk' zal krijgen als tijdens de Grand Prix van Australië: "Ik weet niet waarom Ferrari niet thuis gaf, maar wij zijn bijvoorbeeld niet boven onszelf uitgestegen. We presteerden naar verwachting, en het team heeft gewoon ongelooflijk goed werk verricht."

"Ik denk dan ook dat Ferrari de komende races sterk terug zal komen. Dat betekent dat we op onze hoede moeten blijven voor hen", besluit Hamilton, die met zijn tweede plaats in Melbourne logischerwijs ook de tweede plaats in het kampioenschap bezet.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Viaplay

Unibet
x
Nieuwe Hamilton? Reuzenstap richting F1? Een indrukwekkende debuut!