Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Hamilton blijft waakzaam: "Ferrari komt sterk terug"

Lewis Hamilton gaf samen met Mercedes en teamgenoot Valtteri Bottas Ferrari flink klop in Australië, maar de regerend wereldkampioen wil niet overmoedig worden. Hij verwacht dat Ferrari sterk terugkomt.

Het grote verschil in niveau tussen Ferrari en Mercedes kwam voor velen als een verrassing, niet in de laatste plaats voor Mercdes-hoofdrolspeler Lewis Hamilton: "Zo'n groot verschil zag niemand aankomen. Alles wees erop dat Ferrari vóór zou liggen, maar het tegendeel was overduidelijk waar", zo laat Lewis Hamilton na de race optekenen.

Hamilton gelooft echter geen seconde dat Mercedes het in de komende races net zo 'makkelijk' zal krijgen als tijdens de Grand Prix van Australië: "Ik weet niet waarom Ferrari niet thuis gaf, maar wij zijn bijvoorbeeld niet boven onszelf uitgestegen. We presteerden naar verwachting, en het team heeft gewoon ongelooflijk goed werk verricht."

"Ik denk dan ook dat Ferrari de komende races sterk terug zal komen. Dat betekent dat we op onze hoede moeten blijven voor hen", besluit Hamilton, die met zijn tweede plaats in Melbourne logischerwijs ook de tweede plaats in het kampioenschap bezet.

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Geen grote updates meer voor Verstappen en Perez