Hamilton irriteert Vettel tijdens rijdersbriefing

01 nov. 2017 12:25 Ruud Dimmers 0 reacties

De FIA heeft beelden vrijgegeven van de rijdersbriefing voor de GP van Mexico. Zoals altijd mengen zich maar weinig coureurs in de discussies en is het tenenkrommend om naar te kijken. Dat werd er deze keer niet beter op toen Lewis Hamilton vragen ging stellen.

De Brit vroeg zich hardop af waarom Vettel geen straf kreeg voor het wijd gaan in bocht 9 tijdens de GP van Amerika. Volgens Hamilton had Vettel een groot voordeel tijdens zijn outlap na de pitstop en kwam hij daardoor vlak achter de hem op de baan terecht. 

Wedstrijdleider Charlie Whiting sprak dit tegen en sprak over een tijdwinst van 0,3 seconde over de gehele ronde (te danken aan de nieuwe banden), waarbij er geen tijdwinst in de bewust bocht of sector was. Tot ongenoegen van Vettel bleef Hamilton doorzagen over het onderwerp. Hamilton wilde zelfs de GPS-data beschikbaar stellen om het te bewijzen.

Het was de tweede keer in korte tijd dat Hamilton tijdens de rijdersbriefing de confrontatie leek te zoeken met Vettel die daar niet op inging. De Duitser luisterde zichtbaar geïrriteerd naar de herhalende vragen van Hamilton.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen