© Mercedes

Nieuwsoverzicht

Hamilton: 'Mercedes is niet meer het te kloppen team'

17 apr. 2018 15:33 Koen Bakker 0 reacties
In een tijdperk waarin Mercedes geen wereldtitel misliep, heeft Mercedes nog geen Grand Prix weten te winnen na drie races in 2018. Wereldkampioen Lewis Hamilton denkt dat het Mercedes-team niet langer het beste team is, maar het tweede of zelfs het derde team.

Hamilton ziet één, misschien wel twee teams langszij komen

Mercedes pakte in China weliswaar de leiding in het constructeurskampioenschap van de Formule 1, maar wist nog geen Grand Prix naar zich toe te trekken. De huidige wereldkampioen Lewis Hamilton staat tweede in het wereldkampioenschap, negen punten achter leider Sebastian Vettel

Hamilton denkt dat Mercedes de koppositie bij de constructeurs verloren heeft: "Dit weekend werd het echt duidelijk: we beschikken niet meer over de beste auto. We zijn eigenlijk het tweede of zelfs het derde team."

Hamilton blijft echter onverminderd strijdlustig: "Mijn doel blijft ongewijzigd, ik wil voor de vijfde keer in mijn carrière wereldkampioen Formule 1 worden. We geven alles om snel weer de beste auto te hebben."

"Het team kent de zwaktes van de auto, dus we weten waar we aan moeten werken. Het team staat onder een gigantische druk omdat we zo graag willen winnen. We moeten hard blijven werken, vechten, en samenwerken als een team en dan komt het wel goed."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen