Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

'Hamilton tekent nieuw miljoenencontract bij Mercedes'

Na de contractverlengingen van Charles Leclerc en Max Verstappen lijkt het erop dat ook Lewis Hamilton op korte termijn een nieuw contract zal ondertekenen. De zesvoudig wereldkampioen zou tot een nieuw akkoord zijn gekomen met zijn huidige werkgever, Mercedes.

In 2019 werd er al veelvuldig gesproken over de onderhandelingen tussen Lewis Hamilton en Mercedes. Zowel de Duitse werkgever als de Britse coureur lieten toen al weten dat men er op inzette om met elkaar door te gaan. Volgens de Gazzetta dello Sport zouden de partijen nu eindelijk tot een akkoord zijn gekomen en zullen de benodigde handtekeningen snel volgen.

De Italiaanse krant meldt dat Hamilton tot en met 2022 bij zal tekenen en jaarlijks 45 miljoen zal opstrijken. Logischerwijs zou de contractverlenging ook betekenen dat het team van Mercedes de komende jaren actief zal blijven in de Formule 1. De succesvolle autofabrikant heeft daar tot nu toe namelijk nog geen bevestiging over gegeven.

Het nieuwe contract van Hamilton zorgt er tevens voor dat het 'silly season' wat betreft de zitjes bij de topteams voor 2021 steeds verder op slot komt te zitten.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"