Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Mercedes

Hamilton ziet in Russell waardige Mercedes-opvolger en voorspelt groot succes

Met zijn 37 jaar is het de vraag hoe lang Lewis Hamilton nog in de Formule 1 blijft. De zevenvoudig kampioen laat weten in er ieder geval gerust op te zijn dat Mercedes in goede handen is van teamgenoot George Russell wanneer het zover is.

Hamilton and Russell, Silverstone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPB

George Russell presteert dit seizoen enorm goed bij Mercedes. De jonge Brit staat na elf races 19 punten voor op teamgenoot en zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton. En dan te bedenken dat dit zijn eerste seizoen is bij Mercedes.

In tegenstelling tot voorgaande jaren waarin Hamilton het team leek te leiden, lijkt ook Russell de Duitse renstal op sleeptouw te nemen. Hamilton is enorm gesteld op de 24-jarige coureur. "We werken ongelooflijk goed samen. George is super positief en heeft een positieve invloed op de werkomgeving. Het is in zijn geheel een genot om met hem te werken", vertelt Hamilton aan de media, waaronder RacingNews365.

De dertien jaar oudere coureur heeft er alle vertrouwen in dat Russell het team in de toekomst vooruit kan helpen. "Of ik er nu nog ben of niet, ik denk dat hij alle kwaliteiten heeft om dit team in de toekomst vooruit te helpen en ze naar succes te leiden. Ik hoop dat ik er deel van uit kan maken om hem vooruit te helpen."

Hamilton ziet veel potentie in Russell

Hoewel Mercedes op dit moment niet de auto heeft om kampioen te worden, ziet Hamilton zeker wel de potentie in Russell om dat in de toekomst te doen met de Duitse renstal.

"Het is geweldig om zijn succes te zien. Hij heeft zulk goed werk geleverd. Je ziet dat hij zich blijft verbeteren en dat zal nog een lange tijd zo doorgaan. Ik kan duidelijk zien dat hij zoveel potentie heeft en hij zit ook nog eens op de juist plaats", sluit Hamilton vol bewondering voor zijn jonge landgenoot af.

Ook interessant:

Deze updates kan Verstappen dit jaar nog verwachten van Red Bull

Max Verstappen kan dit jaar (als er niks geks gebeurt) nog minimaal vier updates verwachten voor zijn RB18 van Red Bull. Wat deze upgrades zijn en wanneer deze naar verwachting zullen komen check je in de video hieronder.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

11 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Verstappen en Red Bull gaan de lat in 2024 nog hoger leggen