Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Mercedes

Hamilton ziet in Russell waardige Mercedes-opvolger en voorspelt groot succes

Met zijn 37 jaar is het de vraag hoe lang Lewis Hamilton nog in de Formule 1 blijft. De zevenvoudig kampioen laat weten in er ieder geval gerust op te zijn dat Mercedes in goede handen is van teamgenoot George Russell wanneer het zover is.

Hamilton and Russell, Silverstone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPB

George Russell presteert dit seizoen enorm goed bij Mercedes. De jonge Brit staat na elf races 19 punten voor op teamgenoot en zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton. En dan te bedenken dat dit zijn eerste seizoen is bij Mercedes.

In tegenstelling tot voorgaande jaren waarin Hamilton het team leek te leiden, lijkt ook Russell de Duitse renstal op sleeptouw te nemen. Hamilton is enorm gesteld op de 24-jarige coureur. "We werken ongelooflijk goed samen. George is super positief en heeft een positieve invloed op de werkomgeving. Het is in zijn geheel een genot om met hem te werken", vertelt Hamilton aan de media, waaronder RacingNews365.

De dertien jaar oudere coureur heeft er alle vertrouwen in dat Russell het team in de toekomst vooruit kan helpen. "Of ik er nu nog ben of niet, ik denk dat hij alle kwaliteiten heeft om dit team in de toekomst vooruit te helpen en ze naar succes te leiden. Ik hoop dat ik er deel van uit kan maken om hem vooruit te helpen."

Hamilton ziet veel potentie in Russell

Hoewel Mercedes op dit moment niet de auto heeft om kampioen te worden, ziet Hamilton zeker wel de potentie in Russell om dat in de toekomst te doen met de Duitse renstal.

"Het is geweldig om zijn succes te zien. Hij heeft zulk goed werk geleverd. Je ziet dat hij zich blijft verbeteren en dat zal nog een lange tijd zo doorgaan. Ik kan duidelijk zien dat hij zoveel potentie heeft en hij zit ook nog eens op de juist plaats", sluit Hamilton vol bewondering voor zijn jonge landgenoot af.

Ook interessant:

Deze updates kan Verstappen dit jaar nog verwachten van Red Bull

Max Verstappen kan dit jaar (als er niks geks gebeurt) nog minimaal vier updates verwachten voor zijn RB18 van Red Bull. Wat deze upgrades zijn en wanneer deze naar verwachting zullen komen check je in de video hieronder.

12 reacties

Viaplay
x
Interview Red Bull-legende Coulthard ziet Verstappen aan de horizon verdwijnen