Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
IndyCar Series

Herbeleef de enige vrouwelijke overwinning in IndyCars ooit!

In de door mannen geregeerde autosportwereld steekt er zo nu en dan een vrouw haar hoofd boven het maaiveld uit. Beitske Visser is in Nederland het aangewezen voorbeeld van een vrouw die een struikelblok voor haar mannelijke tegenstanders vormt. In de Verenigde Staten had men Danica Patrick.

De inmiddels gestopte, 37 jaar jonge Patrick zorgde op 20 april 2008 voor autosportgeschiedenis. De piepkleine Amerikaanse reed op de TwinRing in het Japanse Motegi naar de winst in de IndyCar-race aldaar, na een aantal keren dichtbij de overwinning te zijn geweest. Tot op heden is Patrick de eerste en enige vrouw die op het allerhoogste single-seaterniveau een race wist te winnen. Herbeleef de complete (!) IndyCar-race van elf jaar geleden middels de video hieronder!

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf