Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Valtteri Bottas

Het maakt Bottas 'niets uit' dat Hamilton nog niet heeft getekend

De Hamilton-Mercedes contractsaga houdt de gemoederen flink bezig. Valtteri Bottas ligt er echter niet wakker van; hij concentreert zich op zichzelf.

Bottas portret
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen, speelde Valtteri Bottas onlangs een vriendschappelijk potje ijshockey in zijn thuisland Finland. Uiteraard werd de Fin gevraagd naar zijn bezigheden ter voorbereiding op een nieuwe strijd tegen Lewis Hamilton. "Zo vroeg in het jaar is het vooral een kwestie van hard trainen", zegt de Fin tegen Pelicans TV. "Ik focus mij op mijn fysiek en leg een basis voor de rest van het jaar."

Met Hamilton heeft Bottas misschien wel de zwaarste opponent in de Formule 1. "Uiteraard heb ik maar één doel. Als team presteren we nu al jaren top en hebben we het constructeurskampioenschap gewonnen. Mijn teamgenoot verslaat mij nu al jaren, dus mijn enige doel is om hem te verslaan. Ik focus mij op mijzelf en laat mij niet afleiden. Als ik dat doe en mijzelf blijf ontwikkelen, dan wordt het een goed seizoen."

Gevraagd naar de contractperikelen rond Hamilton, geeft Bottas een hem zo kenmerkend antwoord. "Dat maakt mij niets uit. Alle Formule 1-coureurs zijn goed, dus wie het ook wordt, het wordt zwaar. Voor nu kan ik me beter op mezelf focussen."

0 reacties

Viaplay
x
Interview Schumacher leert van Verstappen: "Geweldige ervaring om tegen hem te racen"