Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Horner benadrukt: "Verstappen blijft bij Red Bull"

Max Verstappen rijdt volgend jaar gewoon voor Red Bull, geheel zoals in zijn contract staat beschreven. Dat is de stelllige overtuiging van teambaas Christian Horner.

Verstappen Bakoe
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De laatste weken gingen er geruchten dat Max Verstappen het vertrouwde nest van Red Bull misschien zou gaan verlaten. Het zijn geruchten die vooral werden ingegeven door de uitspraken van Helmut Marko dat Mercedes-teambaas Toto Wolff voortdurend met de Verstappens aan de lijn zou hangen.

Wolff en co deden die uitspraken lachend af als onzin (Wolff zou niet eens over het nummer van Max Verstappen beschikken) en in Azerbeidzjan benadrukte Christian Horner nog maar eens heel duidelijk dat de Nederlander nergens heen gaat:

"Waarom zou Max volgend jaar niet voor ons rijden? Hij heeft een contract met ons een voor iedereen is de situatie glashelder. Uiteindelijk moeten we niet alles geloven wat er geschreven wordt. Ik vertrouw erop dat Max volgend jaar ook weer voor ons rijdt."

In het contract van Verstappen is naar verluidt een prestatieclausule opgenomen, die de Nederlander de vrijheid geeft Red Bull te verlaten als de prestatie ondermaats zijn. Die clausule biedt ruimte tot speculeren, al lijkt Horner er dus van overtuigd te zijn dat Red Bull de geformuleerde doelen moet kunnen halen.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Het laatste Max Verstappen nieuws RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1