Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner: "Dat is absoluut een groot voordeel van Verstappens startnummer #1"

Max Verstappen wisselde voor het komende seizoen startnummer #33 in voor #1. Dat heeft één groot bijkomend, maar positief effect op de gehele Red Bull-organisatie.

RB18 Verstappen nose
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

De livery van de Red Bull van Max Verstappen is op een paar punten veranderd ten opzichte van de RB16B van vorig jaar. Aan de achterzijde van de auto springt één aspect misschien niet meteen in het oog als een grote wijzigingen, maar voor Red Bull is het bijna alles betekenend. De rode #33 op de motorkap en op de neus heeft plaatsgemaakt voor het startnummer #1, hetgeen de wereldkampioen in de Formule 1 toekomt als hij daar voor kiest.

Startnummer #1 heeft positief bijkomend effect

Red Bull-teambaas Christian Horner geeft in gesprek met Sky Sports F1 aan wat voor prachtig bijkomend effect dat heeft binnen het team: "Dat brengt absoluut een groot voordeel met zich mee. Het plakken van dat cijfer #1 op de auto, zeker na alle pijn van het afgelopen jaar en het gevecht dat we hebben geleverd, geeft iedereen nieuwe energie."

"Je ziet dat iedereen daardoor een stapje erbij zet en het geeft iedereen gewoon vertrouwen, iets wat onontbeerlijk is in onze sport. Daarbij draait het niet om arrogantie, maar om (zelf)vertrouwen. En ik denk dat dat nu wel voelbaar is in het team. Het is nu zaak om te vechten om het startnummer #1 op de auto te houden."

Ook interessant:

Hamilton krijgt het zwaar en moet niet alleen Verstappen van zich afschudden

In de nieuwste RN365-podcast bespreken we het gedwongen vertrek van Michael Masi en oordelen Viaplay-expert Tom Coronel en F1-expert Ruud Dimmers dat Hamilton het zwaar gaat krijgen met Verstappen, maar ook met anderen. Beluister de nieuwste aflevering hieronder.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Eerste vrije training Grand Prix van Spanje