Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Horner geeft update over onderzoek naar 'Red Bull-kopie' Aston Martin

Het was een korte, maar hevige rel in de Formule 1 in het weekend van de F1 Grand Prix van Spanje: de geüpdatete Aston Martin leek in de flanken wel erg veel op de Red Bull. Red Bull startte een onderzoek, maar wat is de status daarvan?

Red Bull vond het tijdens het Grand Prix-weekend in Spanje maar niks dat de geüpdatete Aston Martin AMR22 zoveel op de Red Bull leek. Gedurende de winter waren er meerdere mensen van Red Bull overgestapt naar Aston Martin, dus dit kon haast geen toeval betekenen, zo redeneerde men. Bovendien ontdekte Red Bull dat er data was gedownload door een andere partij dan Red Bull zelf.

Red Bull startte een eigen onderzoek en zei er op te vertrouwen dat de FIA het juiste zal doen op het moment dat er meer aan de hand zou blijken te zijn. Tijdens de persconferentie voor teambazen tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië werd Red Bull-teambaas Christian Horner gevraagd naar het thema. De storm lijkt immers al te zijn gaan liggen.

Mogelijk in Oostenrijk meer duidelijkheid

Voor Red Bull echter is de kous niet af: "Het mag duidelijk zijn dat dit een lopende zaak betreft die op dit moment bij de FIA ligt", zo verklaart de Brit ten overstaan van onder andere RacingNews365. "Op dit moment valt daar verder weinig aan toe te voegen."

Maar wanneer kunnen we dan wél nieuws verwachten? "Ik ben er zeker van dat voor de twee uur die we in Oostenrijk ingeruimd hebben voor een bijeenkomst van de F1-commissie dit thema aan de agenda zal worden toegevoegd", aldus Horner.

Voorspelgame visual 2022

Wie wint de Grand Prix van Groot-Brittannië 2022?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets
Forbidden

Weddenschappen Red Bull

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Groot-Brittannië 2022 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Analyse Verstappen is werkelijk helemaal terug, grote verrassing vanuit het achterveld?